Augustus 2019

Bloggen, hoe pak ik dat aan? Waarom wil ik bloggen en, wie gaat er lezen wat ik schrijf, kan ik leuk schrijven? Redenen genoeg om het uit te stellen…

Tot er gisteren een cursist in mijn atelier langs kwam om iets op te halen. Ze had een workshop Acrylic Pouring bij mij gevolgd en was thuis aan de slag gegaan met de Artivue gietmix. Zoals bijna iedereen die met deze techniek begint, was ook zij al snel verslaafd en had ze al het een en ander gemaakt. Het lijkt zo simpel en voor een deel is dat het ook maar als je echt iets moois wil maken en je bent een beetje perfectionistisch, dan ligt de lat al snel hoog. Kortom, ze zat vol met vragen. Ik werk nu al een hele tijd met deze techniek en heb zo een beetje alle merken en soorten verf en gietmiddelen uitgeprobeerd dus ik kon haar helpen. Een vriendin die bij het gesprek zat zei later “Jeetje je hebt zoveel kennis, daar moet je meer mee doen!”

Dus vanaf vandaag ga ik het doen, ik ga bloggen! Er zijn vast wel meer mensen die ik kan inspireren, helpen of behoeden voor de fouten die ik inmiddels allemaal heb gemaakt en nog ga maken. Ik doe niets liever dan spelen met verf, zoeken naar de mooiste middelen en materialen voor het beste resultaat.

Er zijn diverse mensen die ik volg, zij schrijven over thema’s die mij interesseren en ze schrijven op een leuke manier. Kan ik dat ook? Geen idee! Als ik maar een paar mensen kan inspireren om mooie dingen te maken en om je hart te volgen als je het gevoel hebt dat je iets wil creëren, dan ben ik al blij. Dus bij deze. Het is een korte blog maar hé geef mij even tijd om op gang te komen 😉 En hopelijk kan ik je verleiden om mij te blijven volgen want ik ben met zulke leuke dingen bezig!

Tot snel!

Lieve groet,

Miranda