In de wereld van de kunst zijn vele manieren om een kunstwerk te benoemen. Zo is mijn werk een vorm van  abstracte kunst.

Ik werk intuïtief, geïnspireerd door vormen en kleuren en probeer geen realistisch beeld te scheppen zoals bij figuratief werk. Toch ontstaan er soms spontaan vormen die de kijker ergens aan doen denken.

Zoals dit schilderij, ik schilder en giet met verf en epoxy zonder plan totdat ik tevreden ben met het resultaat. Daarna heb ik het schilderij gefotografeerd en op social media gezet om het aan de wereld te laten zien.

Zo bijzonder wat er toen gebeurde! Er kwamen allerlei reacties, mensen zagen er van alles in. Bijvoorbeeld 2 Kussende mensen innig in elkaar verstrengeld of een persoon die het uitschreeuwt  en ook iemand die er verweerde botten in zag.Een iets minder romantisch beeld… Ik was erdoor verrast want als je er eenmaal iets in ziet kan je dat soms niet meer loslaten.

Het wandpaneel is inmiddels gekocht door de dame die er een een vrouw in ziet die haar haren achterover zwaait en er emoties uit gooit. Dit krachtige beeld en het kleurgebruik spreekt haar aan en zal een mooi plekje krijgen.

Wat zie jij in dit schilderij? Ik ben benieuwd!