ARTIVUE WORKSHOPS

Wil je aan de slag met Resin Art of Acrylic Pouring? Kom dan naar een van mijn workshops  en ik leer je alles!

Workshops Resin Art

Ben je nieuwsgierig naar schilderen met epoxy? Kies dan uit twee superleuke workshops: de ‘Masterclass Workshop Resin Art’ in mijn eigen atelier of de Creative Epoxy Workshop’ die ik geef bij Mr Boat. Klik op de links voor meer informatie, en hopelijk tot snel!

Basis workshop Acrylgieten

Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen alle materialen en gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen” maakt.
Je start  met de basiscursus, en dan ben je al ‘verslaafd’…

Reserveer snel door hier te klikken!

There is more to come!

Met Epoxy en met Acrylgieten is nog zoveel meer te doen! We zitten boordevol ideeën en zijn aan het brainstormen welke workshops we willen toevoegen.

Gaan we een mini riviertafel, sieraden, ronde wandpanelen, tapasplanken, geodes met edelstenen maken of gaan we voor een inloopatelier waar je lekker alle materialen voor het grijpen hebt zonder thuis met de rommel te zitten?  Hou de website in de gaten want binnenkort gaan we plannen!


Kan het toch niet laten: wat enthousiaste geluiden van mensen die bij mij op cursus zijn geweest:

Vandaag een super leuke, gezellige en goed verzorgde workshop Acrylic Pouring gevolgd.
De vriendelijke en professionele ondersteuning en goede producten maakt dat ik hier zeker nog een keer terugkom en iedereen kan aanraden. Was echt top, dank je wel Miranda voor je goede begeleiding en zorgen!!

Karin Breeker

Vandaag een workshop Liquid Paint Pouring gedaan.
Geweldige dag gehad. Miranda gebruikt kwalitatief uitstekende materialen en heeft goede kennis van zaken. Buitengewoon gastvrij ontvangen en veel plezier gehad met elkaar. Wij komen beslist nog eens terug. Dankjewel Miranda

Dorien Brockhoff-Janse

Absolute aanrader, deze workshop Acrylic Pouring bij Artivue.

Wat een verwennerij dat alles zo goed voorbereid is: van de opbouw van de les tot de verzorging van alle materialen. Mooie demo’s  en zelf lekker aan de slag.

Fijne werkplek en goede begeleiding. Miranda weet echt waar ze het over heeft en biedt een ongedwongen en gezellige sfeer met de ruimte om te experimenteren.

Heel fijn! Echt een kadootje voor jezelf (of voor iemand anders)

Iris Depassé

Miranda is een enthousiaste vakvrouw met oog voor detail en schoonheid en ook nog een gezellige gastvrouw.

Els Vegter