Miranda de Koning

Go with the Flow

Mijn passie

Kleur, patronen en structuren

Stoere stijl

Creatief, meedenkend, enthousiast, vindingrijk, flexibel, kritisch, perfectionistisch en servicegericht, dat zijn een paar woorden die op mij van toepassing zijn. Ik bedenk, ontwerp en maak unieke wanddecoraties en woonaccessoires voor iedereen die houdt van een persoonlijke, stijlvolle en een tikkeltje stoere stijl. 

Styliste

De afgelopen jaren heb ik heel veel mensen in mijn atelier ontvangen die op zoek waren naar een passende wanddecoratie. Ik denk graag mee en met mijn achtergrond als interieurstyliste /dessinontwerpster adviseer ik graag. Niets is een mooiere beloning dan achteraf een foto te krijgen van hoe mijn werk in jouw interieur hangt! 

 

Meedenkend

Door mijn creativiteit, grote materiaalkennis en vindingrijkheid kan ik vaak tot bijzonder gebruik van materialen komen.

 

Happy

Wat er met mij gebeurt als ik mooie kleurcombinaties, bijzondere effecten, structuren en patronen zie is niet goed uit te leggen. Het is alsof er binnenin mij iets begint te gloeien, mijn hart gaat sneller kloppen en het maakt mij happy.

Datzelfde gevoel heb ik ook als ik iets heb gemaakt waar andere mensen heel erg enthousiast van worden. Wat ik het liefste doe is werken met kleuren en structuren die spontaan ontstaan als ik mijn intuïtie volg en ze te gebruiken voor functionele en decoratieve voorwerpen.

Go with the flow

Soms gebeuren er dingen waardoor je een ander pad in moet slaan en dat kan wel eens een zoektocht zijn… Afgelopen jaar is gebleken dat ik allergisch ben geworden voor epoxy-hars, het materiaal waar ik mijn schilderijen mee maak(te). Daardoor ben ik “gedwongen” om op onderzoek uit te gaan naar een nieuwe techniek, materiaal of misschien wel een heel ander product. Die zoektocht is spannend, soms zwaar maar ook erg leuk. Aan ideeën ontbreekt het mij niet dus het komt goed! Wil je op de hoogte blijven van deze leuke zoektocht? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ik stuur je af en toe een update.

 

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven!

13 + 14 =