Artivue

Miranda de Koning

Mijn passie

Kleur, patronen en structuren

Stoere stijl

Creatief, meedenkend, enthousiast, kritisch, perfectionistisch,en vindingrijk, dat zijn een paar woorden die op mij van toepassing zijn. Ik bedenk, ontwerp en maak unieke wanddecoraties en woonaccessoires voor iedereen die houdt van een persoonlijke, stijlvolle en een tikkeltje stoere stijl.

Styliste

De afgelopen jaren heb ik heel veel mensen in mijn atelier ontvangen die op zoek waren naar een passende wanddecoratie. Ik denk graag mee en met mijn achtergrond als interieurstyliste /dessinontwerpster adviseer ik graag. Niets is een mooiere beloning dan achteraf een foto te krijgen van hoe mijn werk in jouw interieur hangt!

 

Meedenkend

Ook werk ik graag samen met bijvoorbeeld interieurstylisten of projectinrichters die een bepaalde sfeer of doel voor ogen hebben. Door mijn creativiteit, grote materiaalkennis en vindingrijkheid kan ik vaak tot bijzonder gebruik van materialen komen.

 

Happy Chick

Wat er met mij gebeurt als ik mooie kleurcombinaties, bijzondere effecten, structuren en patronen zie is niet goed uit te leggen. Het is alsof er binnenin mij iets begint te gloeien, mijn hart gaat sneller kloppen en het maakt mij happy.

Datzelfde gevoel heb ik ook als ik iets heb gemaakt waar andere mensen heel erg enthousiast van worden. Wat ik het liefste doe is werken met kleuren en structuren die spontaan ontstaan als ik mijn intuïtie volg en ze te gebruiken voor functionele en decoratieve voorwerpen.

DO IT YOURSELF

Workshops

Daarnaast is het ook superleuk en inspirerend om mijn kennis te delen tijdens de workshops Resin Art en Acrylic Pouring. Andere mensen helpen en inspireren om ook mooie dingen te maken geeft veel voldoening en ik zorg er natuurlijk altijd voor dat iedereen een leuke tijd heeft.

Mijn inspiratie haal ik uit alles wat ik om me heen zie gebeuren, ik hou (kleuren)trends in de gaten en signaleer waar behoefte aan is. Daarnaast is de natuur een enorme grote inspiratiebron voor mij, dat zie je terug in veel van mijn werk. Neem hier een kijkje op mijn inspiratiepagina!

 

Wil je mijn werk zien?

Kom langs in mijn atelier in Wormerveer.

Mail of bel me!

"Het is alsof er binnenin mij iets begint te gloeien, mijn hart gaat sneller kloppen en het maakt mij happy."

Miranda

Tin ceiling tiles

In 2014 werd ik verliefd op de vintage stalen wandpanelen waarmee ik inmiddels honderden interieurs aan heb mogen kleden. Na een eental jaar deze klassieke patronen te hebben gemaakt en beschilderd was ik toe aan iets nieuws en heeft mijn broer dit concept overgenomen. 

Acrylic Pouring en Resin Art

Smijten met verf;-)
Anders gezegd: heerlijk om met verf te spelen, mijn handen vies te maken en te zoeken naar de spannendste kleurcombinatie…

Patina Effect

Eigenlijk een combinatie van de vintage patronen en verf-effecten. Dit is een detail van de voorzijde van een 11 meter lange bar!

Wil je meer zien?