COLLECTIE

Shop hier onze ronde schilderijen, Art prints, dienbladen en resin-art creaties

HANDGEMAAKTE WANDPANELEN

Iedere Artivue muurcirkel of wandpaneel is bewerkt met verf, pigmenten, mediums en epoxy-hars.

Door het gebruik van metallics en meerdere lagen epoxy komen de kleuren en glans- schakeringen nog dieper en levendiger uit. Een explosief en wervelend kunstwerk om je wand mee te decoreren. Én elk stuk is uniek! Oplage: 1 .

Combineer meerdere wandpanelen met elkaar en creëer je eigen wanddecoratie.

Langskomen kan natuurlijk ook! In het echt zijn deze kunstwerken zoveel mooier dan op de foto. Maak een afspraak en kom langs om mijn werk real life bewonderen in mijn atelier in Halfweg (tussen Haarlem en Amsterdam). Ook tijdens de Coronacrisis ben je welkom. We volgen alle richtlijnen die door het RIVM worden voorgeschreven. 

 

EXCLUSIEVE INTERIEUR-ACCESSOIRES

Ook de woonaccessoires zijn elk uniek: oplage 1. Een authentiek en fascinerend kunstwerk als dienblad, decoratief plateau, opvallende side-table of inspirerend vaasje. Elk interieur-accessoire is afgewerkt of gemaakt met met een glossy epoxylaag, waardoor kleuren en schakeringen nog dieper en levendiger uitkomen.

BIJZONDER ARTWORK

Hier zie je mijn vrije werk. De techniek kan variëren. Soms gebruik ik de paletmes-techniek of ik giet met acrylverf en soms werk ik met mixed-media, net waar ik op dat moment behoefte aan heb en wat er in mij opkomt.
Het abstracte beeld wat ontstaat moet in harmonie zijn en wat jij erin ziet mag je zelf invullen. 

LIQUID ART PRINTS

Liquid Art of ook wel Fluid Art Prints zijn hoogwaardige afdrukken van originele gietwerken van Artivue. De prints zijn op hoge resolutie museumkwaliteit geproduceerd en door de uitvergroting nòg gedetailleerder. Dat verveelt nooit, zo’n dynamisch beeld als wanddecoratie!

Elke print wordt in een beperkte oplage afgedrukt

LIQUID LAYER ART PRINTS

Het wervelende Acryl Pouring werk van Artivue inspireert! Op basis van het origineel heeft Artivue samen met verschillende digitale kunstenaars er verschillende ‘lagen’ aan toegevoegd en de afbeelding bewerkt. Een unieke synthese van fysieke acrylverf en digitale kunst, geprint op hoogwaardige ondergrond met museumkwaliteit.

WANDVULLEND BEHANG, OP BASIS VAN 

ACRYLIC POURING KUNSTWERKEN

Het getuigt van lef: een statement op de muur. Je wand is nooit meer saai met een kleurrijke wallpaper van Artivue. Behang een muur, of een deel van je muur, thuis of creëer impact in een zakelijke omgeving.

Je kunt altijd je aankoop herroepen of retourneren (maatwerk uitgesloten). Gebruik hiervoor het herroepingsformulier of het retourformulier.