EPOXY SCHILDERIJEN

 Shop hier een van mijn Resin Art schilderijen.
Of nog beter: kom naar mijn showroom!

EPOXY SCHILDERIJEN, handgemaakt en uniek

Iedere Artivue muurcirkel of schilderij  is bewerkt met verf, pigmenten, liquid gold, mediums en epoxy-hars.

Door het gebruik van metallics en meerdere lagen epoxy komen de kleuren en glans- schakeringen nog dieper en levendiger uit. Een explosief en wervelend kunstwerk om je wand mee te decoreren. Én elk stuk is uniek! Oplage: 1 .

Combineer meerdere wandpanelen met elkaar en creëer je eigen wanddecoratie.

Wil je meer van mijn werk zien? Kijk op mijn Pinterest pagina

 

 

Zie je op de website een schilderij wat je graag wil hebben? Je kan het natuurlijk gewoon bestellen!

Bij schilderijen tot 90 cm is verzenden gratis. 

Langskomen kan natuurlijk ook! Tijdens de huidige lock-down is alleen afhalen mogelijk. Zie je een schilderij wat je mooi vind en wil je het beter zien voor je besluit het te kopen? Ik maak met plezier een filmpje van het betreffende kunstwerk zodat je het nog beter kan bekijken.

In het echt zijn deze kunstwerken zoveel mooier dan op de foto. Maak een afspraak en kom langs om mijn werk real life bewonderen in mijn atelier in Wormerveer (NH). Je kunt je gegevens invullen onderaan deze pagina, of bellen of mailen:

Mail naar info@artivue.nl of bel Miranda op 06 22 30 66 96

 

 

 

Mail een foto van je interieur, dan geef ik een styling advies voor een epoxy schilderij

Vind je het lastig om een keuze te maken of om te beslissen welk formaat muurcirkel of schilderij het beste op jouw muur past? Met een opleiding als interieurstyliste kan ik je goed adviseren en denk ik graag met je mee. Neem contact met mij op en ik maak een voorbeeld met een photoshop montage van jouw interieurfoto en het best passende epoxyschilderij wat ik heb gemaakt.

Ja, ik wil graag naar de showroom komen!

14 + 3 =

Je kunt altijd je aankoop herroepen of retourneren (maatwerk uitgesloten). Gebruik hiervoor het herroepingsformulier of het retourformulier.