GALERIE WEBSHOP

Welkom bij de Artivue Webwinkel!

HANDGEMAAKTE EPOXY PANELEN

De panelen hebben een solide houten basis en zijn elk uniek: oplage 1. Een authentiek wervelend kunstwerk om je wand te decoreren. Het kunstwerk is afgewerkt met meerdere glossy slijtvaste lagen epoxy, waardoor kleuren en schakeringen nog dieper en levendiger uitkomen.

HANDGEMAAKTE DIENBLADEN, SIDE-TABLES

Ook de woonaccessoires zijn elk uniek: oplage 1. Een authentiek en fascinerend kunstwerk als dienblad of opvallende side-table. Elk accessoire is afgewerkt met een glossy epoxylaag, waardoor kleuren en schakeringen nog dieper en levendiger uitkomen.

LIQUID ART PRINTS

Liquid Art Prints zijn hoogwaardige prints van originele gietwerken van Artivue. De prints zijn op hoge resolutie museumkwaliteit geproduceerd en door de uitvergroting nòg gedetailleerder. Dat verveelt nooit, zo’n dynamisch beeld als wanddecoratie!

Elke print wordt in een beperkte oplage afgedrukt

LIQUID LAYER ART PRINTS

Het wervelende Acryl Pouring werk van Artivue inspireert! Op basis van het origineel heeft Artivue samen met verschillende digitale kunstenaars er verschillende ‘lagen’ aan toegevoegd en de afbeelding bewerkt. Een unieke synthese van fysieke acrylverf en digitale kunst, geprint op hoogwaardige ondergrond met museumkwaliteit.

ARTWORK

Hier zie je mijn nieuwste vrije werk. De techniek kan variëren. Soms gebruik ik de paletmes-techniek en soms werk ik met mixed media, net waar ik op dat moment behoefte aan heb en wat er in mij opkomt.
Het abstracte beeld wat ontstaat moet in harmonie zijn en wat jij erin ziet mag je zelf invullen. 

WALLPAPERS, OP BASIS VAN HANDGEMAAKT ACRYL GIET CANVAS

Dat getuigt van lef: een statement op de muur. Je wand is nooit meer saai met een kleurrijke wallpaper van Artivue. Behang een muur thuis, of creëer impact in een zakelijke omgeving.

Je kunt altijd je aankoop herroepen of retourneren. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier of het retourformulier.