Masterclass Resin Art

95.00150.00

Masterclass Resin Art (max 4 cursisten)

 

Op dit moment zijn er helaas geen data meer beschikbaar waarop je je in kan schrijven. 

Kies een datum en bepaal nu alvast de ondergrond waarop je wil werken. Weet je het nog niet? Geef dat dan aan en dan verrekenen we dat tijdens de workshop. Wil je zeker weten dat de door jou gewenste ondergrond er is? Boek deze er dan nu bij!

Heb je zelf een groepje van 4 personen bij elkaar en willen jullie gezamenlijk een workshop volgen? Stuur dan een mailtje naar mij en we plannen een datum!

 

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Masterclass Resin Art (Max 4 cursisten)

In deze Masterclass krijg je eerst een uitgebreide theorie over (veilig) werken met epoxy. Ik demonstreer diverse technieken en daarna ga je zelf aan de slag op een klein paneel om een beetje een gevoel te krijgen hoe epoxy reageert, hoe de kleurstoffen werken en wat het effect kan zijn. Omdat ik in mijn eigen tijd niet gebonden ben aan een leverancier kan ik  objectief advies geven en werken met alle soorten pigmenten en materialen die ik goed vind werken. Ik heb een schort en handschoenen voor je klaarliggen en natuurlijk alles wat je nodig hebt om met epoxy te werken.

Waar je nu al een keuze uit kan maken zit is de ondergrond waar je op wil gaan werken. Neem bijvoorbeeld een fraai messing of zwart dienblad, een muurcirkel of een rechthoekig houten wandpaneel. De hoeveelheid epoxy die nodig is op elke ondergrond, samen met de ondergrond zelf, bepaalt de prijs. De prijzen variëren tussen de € 20 en € 47,50.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief Epoxy, kleurpigmenten en alle overige benodigdheden. Én natuurlijk volop koffie, thee en wat lekkers. De workshop duurt 3 a 4 uur, afhankelijk van hoeveel tijd je  nodig hebt.

Het liefste zou ik graag van tevoren willen weten waarop je wil werken zodat ik dat klaar heb staan. Twijfel je nog, dan kan je je inschrijven voor de door jou gekozen datum en altijd nog ter plekke kiezen uit de verschillende ondergronden. Misschien is niet alles meer in voorraad dan, dus het beste is vooraf een keuze maken! Het bedrag voor de ondergrond reken je tijdens de workshop af.

Masterclass prijzen met verschillende ondergronden:

Ondergrond dienblad zwart, ø30 cm, cursusprijs all-in €115,-
Ondergrond rond wandpaneel ø37cm, 1,5 cm dik, cursusprijs all in € 128,-
Ondergrond rond wandpaneel ø47cm, 1,5 cm dik, cursusprijs all in € 140,-
Ondergrond rond wandpaneel ø57cm, 1,5 cm dik, cursusprijs all in € 150,-
Ondergrond dienblad op pootjes, ø46cm, hoogte 10,5 cm, cursusprijs all in € 125,-
Ondergrond rechthoekig houten wandpaneel, 40x50 cm, 5 cm dik, cursusprijs all-in €142,50
Ondergrond bijzettafel met los dienblad, zwart, cursusprijs all-in €132,50

Hopelijk tot snel en: GO WITH THE FLOW!

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masterclass Resin Art” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.