Er komen meer workshops aan!

Met acrylgieten en Epoxy is zoveel mogelijk. We zijn aan het brainstormen welke workshops we jou aan willen gaan bieden.

Gaan we gieten op ronde panelen, meer dienbladen maken, een mini riviertafel maken, tapasplanken beschilderen, vervolgcursussen aanbieden? Of doen we het allemaal?

Hou de website in de gaten want binnenkort zullen er meer leuke workshops online staan.

Categorie:

Er komen meer workshops aan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Er komen meer workshops aan!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vervolg workshop Acrylic Pouring

 

Dit is een zeer uitgebreide workshop en is een vervolg op de Basis Workshop Acrylic Pouring. Deze workshop is alleen geschikt als je de basis bij Artivue hebt geleerd.

Tijdens de basisworkshop Acrylic Pouring heb je diverse technieken gedemonstreerd gekregen en er een aantal toegepast en nu wil je wellicht  meer.
Op internet komen heel veel technieken voorbij maar je ziet door de bomen het bos niet meer en op al deze rommel thuis zit je ook niet op te wachten. Tijd voor een vervolg bij Artivue!

Ik leer en demonstreer je nog meer technieken zoals een “Dutch Pour”, “Ring Pour”, “Negative Space”, “Open Cup”, Swipe”, “Kameleon” en er komen nog wat manieren om te gieten voorbij.
Je gaat aan de slag met al deze technieken op 6 basispanelen waar je lekker op kunt experimenteren. Ik heb voor hout gekozen omdat je misschien wel meer wil doen met je kunstwerk. Zoals er iets opplakken of er Epoxy overheen gieten. Er zijn dus geen beperkingen. (Dit gaan we niet tijdens deze workshop doen)
Je gaat werken met de Artivue Pouring mix maar je kunt ook andere gietmiddelen uitproberen, bijvoorbeeld Floetrol of (Liquitex) Pouring medium of een mix van beiden. Ook werken we met wat andere soorten verf die weer andere effecten geven.

Als finishing touch ga je een canvas van 40×50 cm gieten met de techniek die jou het meeste aanspreekt. Of misschien combineer je wel meerdere technieken op dit doek?

De workshop duurt ruim 5 uur met een uur pauze tussendoor. Je kan zelf je lunch meenemen of je besteld iets lekkers in Café Klein Bogota

Tijdens de workshop spreken we een datum af wanneer je het op kan komen halen.

Opsturen kan ook tegen een vergoeding van €12,50

Locatie: Atelier Artivue in Halfweg

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid