Sold Out

Vervolg workshop Acrylic Pouring

100.00

Vervolg workshop Acrylic Pouring

Heb je de basisworkshop Acrylic Pouring bij Artivue gedaan en wil je meer leren en uitproberen? Doe dan mee met de Vervolg Workshop.

Tijdens deze 5 uur durende, zeer uitgebreide workshop leer je nog veel meer technieken en mag je heel veel experimenteren en als afsluiting jouw favorieten techniek of misschien wel meerdere technieken uitvoeren op een groot canvas.

Er zijn nog geen nieuwe data gepland. Heb je interesse? Mail dan naar info@artivue.nl.

Bij voldoende animo plannen we gezamenlijk een nieuwe datum

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Vervolg workshop Acrylic Pouring

 

Dit is een zeer uitgebreide workshop en is een vervolg op de Basis Workshop Acrylic Pouring. Deze workshop is alleen geschikt als je de basis bij Artivue hebt geleerd.

Tijdens de basisworkshop Acrylic Pouring heb je diverse technieken gedemonstreerd gekregen en er een aantal toegepast en nu wil je wellicht  meer.
Op internet komen heel veel technieken voorbij maar je ziet door de bomen het bos niet meer en op al deze rommel thuis zit je ook niet op te wachten. Tijd voor een vervolg bij Artivue!

Ik leer en demonstreer je nog meer technieken zoals een “Dutch Pour”, “Ring Pour”, “Negative Space”, “Open Cup”, Swipe”, “Kameleon” en er komen nog wat manieren om te gieten voorbij.
Je gaat aan de slag met al deze technieken op 6 basispanelen waar je lekker op kunt experimenteren. Ik heb voor hout gekozen omdat je misschien wel meer wil doen met je kunstwerk. Zoals er iets opplakken of er Epoxy overheen gieten. Er zijn dus geen beperkingen. (Dit gaan we niet tijdens deze workshop doen)
Je gaat werken met de Artivue Pouring mix maar je kunt ook andere gietmiddelen uitproberen, bijvoorbeeld Floetrol of (Liquitex) Pouring medium of een mix van beiden. Ook werken we met wat andere soorten verf die weer andere effecten geven.

Als finishing touch ga je een canvas van 40×50 cm gieten met de techniek die jou het meeste aanspreekt. Of misschien combineer je wel meerdere technieken op dit doek?

De workshop duurt ruim 5 uur met een uur pauze tussendoor. Je kan zelf je lunch meenemen of je besteld iets lekkers in Café Klein Bogota

Tijdens de workshop spreken we een datum af wanneer je het op kan komen halen.

Opsturen kan ook tegen een vergoeding van €12,50

Locatie: Atelier Artivue in Halfweg

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid

Extra informatie

Data

vrijdag 13 september, Woensdag 20 november, Vrijdag 10 Januari 2020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vervolg workshop Acrylic Pouring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *