Workshop Acrylic Pouring

50.0060.00

Workshop Acrylic Pouring

Tijdens deze ruim 2,5 uur durende workshop leer je alles over  acrylgieten en maak je twee kunstwerken op canvas. Hier kan je het bij laten maar we bieden je ook de mogelijkheid om na de lunch een stapje verder te gaan. Je weet nu immers hoe het moet en je bent er toch 😉 Zin om een dienblad, een bijzettafel of ronde wandpanelen te maken? Alles is mogelijk!

Locatie: Atelier Artivue, Broedplaats Bogota in Halfweg

Klik op het pijltje en zie alle beschikbare workshopdata

 

 

 

 

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Basiscursus Acrylic Pouring
Go with the flow and lets make some art!

We hebben de opzet van de basisworkshop wat aangepast en de prijs verlaagd zodat voor meer mensen betaalbaar is. Daarnaast is er de mogelijkheid om na het ochtendprogramma verder te gaan en te gieten op een voorwerp naar jouw keuze. Je betaalt na de pauze  voor wat je gebruikt aan materialen.

 

In ons gezellige atelier in Halfweg, centraal gelegen tussen Amsterdam en Haarlem,  geven wij inspirerende workshops “Acrylic Pouring”.  Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Maar pas op want het is verslavend!

 

Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen”maakt.

Onder de deskundige leiding van Miranda van Artivue Interior Decorations worden tijdens de workshop  diverse technieken gedemonstreerd en mag je zelf aan de slag om twee kunstwerken op canvas te maken. Als je eenmaal lekker het gevoel te pakken hebt wil je natuurlijk meer.

Je kan ervoor kiezen een extra canvas te begieten zodat je een drieluik hebt. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor één of twee ronde, houten panelen, een dienblad of een bijzettafel.

Hoe werkt het? De basisworkshop waarvoor je hebt betaald,  duurt ongeveer van 10.00 tot 12.30 uur, daarna houden we pauze en eet je zelf meegenomen lunch of je bestelt wat in Café Klein Bogota. Als je het bij twee canvassen wil laten mag je natuurlijk naar huis. Maar wil je meer? Dan ga je na de pauze lekker aan de slag met de ondergrond die je gekozen hebt. Je hebt tot 16.00 uur de tijd.

Dit tweede deel is dus optioneel, je betaalt voor de materialen die je gaat gebruiken. Je hebt het dus zelf in de hand! We doen ons uiterste best de prijzen zo laag mogelijk te houden. Alle prijzen zijn vooraf bekend en je kunt bij ons pinnen.

 

Een voorbeeld van de prijzen van diverse ondergronden.De prijs is inclusief voorbehandeling, ophangsysteem, gietmix en verf:

Rond houten paneel 25 cm € 29,75

Rond houten paneel 35 cm € 34,75

Zwart metalen Side-table € 27,50

Dienblad vanaf € 19,00

Naast deze mooie ondergronden hebben we nog meer leuke woonaccessoires om op te gieten. Wij zijn altijd voor je op zoek naar mooie en functionele items.

 

Maak je een dienblad of een bijzettafel? Deze moet afgewerkt worden met een beschermende laag. Wil je een mooie, dikke glossy Epoxy-hars laag? Dat kan in een aparte Epoxy workshop.Een datum hiervoor spreken we af tijdens de workshop. De ronde houten wandpanelen zijn natuurlijk ook erg mooi met een laag Epoxy-hars!

De prijs van een Epoxy workshop is € 15,00 dit is exclusief materiaal.

Ik leg je het technisch aspect uit van Epoxy gieten. Hierna ga je aan de slag met het object wat je wil begieten.  Om een voorbeeld te geven: Een rond paneel van 25 cm doorsnede en 15mm dikte kost € 17,50 om te voorzien van één laag epoxy. De gietlaag van de (door mij geleverde) bijzettafel kost € 31,50

 

 

We werken met de beste benodigdheden en materialen zodat je werk ook echt mooi blijft. Met de juiste producten blijven de kleuren intens en sprankelend en gaat de verf niet barsten. Ook niet als het langere tijd aan de muur hangt. Bij ons leer je wat het beste werkt en als je thuis aan de slag wil gaan is het aan jou of je met goedkopere ingrediënten aan de slag wil gaan of niet. Ook zorgen we ervoor dat iedereen voldoende aandacht krijgt en een leuke dag/ochtend heeft.

 

 

Het gemaakte werk moet ongeveer 2 a 3 weken drogen, afhankelijk van wat je hebt gemaakt. We maken tijdens de workshop een afspraak wanneer je jouw kunstwerken op kunt komen halen. Opsturen kan natuurlijk ook tegen een onkostenvergoeding.

 

Schrijf je hier in voor één van de geplande workshops. Natuurlijk kun je voor een bedrijfsuitje, een vrienden-/ vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeestje ook bij ons terecht. Heb je een groepje van minimaal 6 mensen? Neem contact met ons op, dan plannen we een datum.

Extra informatie

Data

24 april, 11 mei, 25 mei, 6 juni, 5 juli, 19 juli, 24 juli, 7 augustus, 22 augustus, 12 september, 17 oktober, 30 oktober

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Acrylic Pouring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *