Workshop Acrylic Pouring

60.00

Workshop Acrylic Pouring

Tijdens deze ruim 2,5 – 3  uur durende workshop leer je alles over  acrylgieten en maak je twee kunstwerken op canvas. Wil je meer maken en is er tijd over? Tegen meerprijs maak je een derde schilderij.

Locatie: Atelier Artivue, Broedplaats Bogota in Halfweg

Klik op het pijltje en zie alle beschikbare workshopdata

 

 

 

 

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Basiscursus Acrylic Pouring
Go with the flow and lets make some art!

 

In ons gezellige atelier in Halfweg, centraal gelegen tussen Amsterdam en Haarlem,  geven wij inspirerende workshops “Acrylic Pouring”.  Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Maar pas op want het is verslavend!

 

Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen”maakt.

Onder de deskundige leiding van Miranda van Artivue Interior Decorations worden tijdens de workshop  drie technieken gedemonstreerd en mag je zelf aan de slag om 2 kunstwerken op canvas te maken.

 

 

We werken met de beste benodigdheden en materialen zodat je werk ook echt mooi blijft. Met de juiste producten blijven de kleuren intens en sprankelend en gaat de verf niet barsten. Ook niet als het langere tijd aan de muur hangt. Bij ons leer je wat het beste werkt en als je thuis aan de slag wil gaan is het aan jou of je met goedkopere ingrediënten aan de slag wil gaan of niet. Ook zorgen we ervoor dat iedereen voldoende aandacht krijgt en een leuke dag heeft.

 

Het gemaakte werk moet ongeveer 2 weken drogen, afhankelijk van wat je hebt gemaakt. We maken tijdens de workshop een afspraak wanneer je jouw kunstwerken op kunt komen halen. Opsturen kan natuurlijk ook tegen een onkostenvergoeding.

 

Schrijf je hier in voor één van de geplande workshops. Natuurlijk kun je voor een bedrijfsuitje, een vrienden-/ vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeestje ook bij ons terecht. Heb je een groepje van minimaal 5 mensen? Neem contact met ons op, dan plannen we een datum.

Extra informatie

Data

22 augustus, 12 september, 17 oktober, 30 oktober, 31 okt, 1 november avond, vrijdag 22 november

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Acrylic Pouring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *