Basis Workshop Acrylic Pouring

70.00

Helaas, er zullen geen nieuwe data meer bijkomen dit jaar. 2020 zit mijn agenda helemaal vol.

In mijn inspirerende atelier in Wormerveer,  geef ik deze 3 uur durende workshop Acrylic Pouring voor mensen die alles willen leren over Acrylgieten. Na de cursus kun je zelf aan de slag want ik leer je alles wat je weten moet. Wil je niet persé thuis aan de slag maar gewoon een leuke dag hebben en iets moois maken? Ook dan ben je bij Artivue aan het juiste adres!

Voor deze workshop Acrylgieten hoef je niet creatief te zijn of te kunnen schilderen. Iedereen kan het!

Acrylic Pouring is voornamelijk enorm leuk om te doen. Je kiest je kleuren, maakt het vloeibaar en laat de verf maar stromen! Onder je handen ontstaan magische patronen.

Pas maar op, hierna wil je meer!

 

Artikelnummer: N/B Categorie:
Go with the flow and lets make some art!
Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Maar pas op want het is verslavend!
Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen alle gietmediums en de beste recepten, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen”maakt.
Onder de deskundige leiding van Miranda de Koning van Artivue Interior Decorations worden tijdens een 3 uur durende workshop meerdere technieken gedemonstreerd, tijdens het demonstreren ga ik mee met wat er gebeurt op het canvas en zal ik gaandeweg nog een aantal  technieken laten zien. De workshop heet niet voor niets "Go with the flow" 😉 hierna mag je zelf aan de slag.
Je krijgt uitleg over het kiezen van de kleuren waar je mee wil werken om het beste resultaat te krijgen. Daarna meng je de gekozen kleuren met het unieke Artivue Pouring medium zodat je met de verf kan gieten en ga je zelf aan de slag op 3 canvassen van 20x20 cm.
De gietmix waar we mee werken stel ik zelf samen uit 5 verschillende mediums. Dit zorgt voor een (naar mijn mening) perfecte gietmix die niet barst, waarin de kleuren helder blijven, je mooie cellen krijgt en de gietlaag een soort "vettig"is waardoor het mooi glanst en je de canvasstructuur er niet doorheen ziet.
Is er tijd over en wil je graag een vierde canvas begieten? Dat kan tegen meerprijs.
De workshop is inclusief verf, canvasdoeken, gietmix, schort, handschoenen en alles wat je nodig hebt én natuurlijk koffie en thee en iets lekkers.
De door jou gemaakt kunstwerken moeten ongeveer 2 weken drogen dus je krijgt ze niet direct mee naar huis, je kan ze op komen halen of ik stuur ze later naar je toe (tegen een onkostenvergoeding van € 10,00)
De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers

Extra informatie

Data

woensdag 30 september 10.00-13.00 uur, vrijdag 16 oktober 10.00-13.00 uur, donderdag 29 oktober 10.00-13.00 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basis Workshop Acrylic Pouring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Basiscursus Acrylic Pouring
Go with the flow and lets make some art!

 

In mijn  gezellige atelier in Wormerveer,  geven ik inspirerende workshops “Acrylic Pouring”.  Acrylgieten is leuk, verrassend en iedereen kan het. Maar pas op want het is verslavend!

 

Leer de basisbegrippen, alles over de benodigdheden, de verschillen tussen gietmediums, verschillende technieken en natuurlijk hoe je “cellen”maakt.

Onder de deskundige leiding van Miranda van Artivue Interior Decorations worden tijdens de workshop  drie technieken gedemonstreerd en mag je zelf aan de slag.

 

 

We werken met de beste benodigdheden en materialen zodat je werk ook echt mooi blijft. Met de juiste producten blijven de kleuren intens en sprankelend en gaat de verf niet barsten. Ook niet als het langere tijd aan de muur hangt. Bij ons leer je wat het beste werkt en als je thuis aan de slag wil gaan is het aan jou of je met goedkopere ingrediënten aan de slag wil gaan of niet. Ook zorgen we ervoor dat iedereen voldoende aandacht krijgt en een leuke dag heeft.

 

Het gemaakte werk moet ongeveer 2 weken drogen, afhankelijk van wat je hebt gemaakt. We maken tijdens de workshop een afspraak wanneer je jouw kunstwerken op kunt komen halen. Opsturen kan natuurlijk ook tegen een onkostenvergoeding.

 

Schrijf je hier in voor één van de geplande workshops. Natuurlijk kun je voor een bedrijfsuitje, een vrienden-/ vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeestje ook bij ons terecht. Heb je een groepje van 4 mensen? Neem contact met ons op, dan plannen we een datum.